Juridisch

Werk efficiënter en win aan kwaliteit

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de juridische dienstverlening. Er is een grotere aansprakelijkheid voor advocaten en bestuurders, concurrentie neemt toe en tarieven raken onder druk. Ook de regelgeving en uitleg daarvan verandert steeds vaker en kwaliteit wordt strikter gemonitord.

Het inspelen op deze trends kan op twee manieren: door middel van kennisdeling en door middel van het vergroten van uw efficiency. De Berkeley Publisher ondersteunt u daarbij, bijvoorbeeld door het automatisch opstellen van documenten en het aanbieden van kennisapp’s aan uw klanten.

Document Assembly

Met de Berkeley Publisher kunt u eenvoudig juridische documenten automatisch genereren. U kunt uw bestaande template contracten gebruiken. Deze kunnen dienen als basis voor het genereren van maatwerkdocumenten voor eindgebruikers.

Dit kunnen halffabricaten zijn, maar ook direct bruikbare documenten. Documentcreatie kan zowel intern, maar ook extern – via uw website en/of cliëntportalen zoals HighQ – ingezet worden.

Kennisapp’s

De Berkeley Publisher stelt u in staat kennis te delen met (potentiële) cliënten via uw eigen website of cliëntportalen. Met onze software bent u in staat om uw kennis eenvoudig te modelleren en te delen op een efficiënte, intuïtieve manier; u kunt ze zelf onderhouden.

Met het gebruik van de Publisher werkt u efficient, garandeert u uniformiteit en verhoogt u de kwaliteit.

Lees verder over de Berkeley Publisher in de Advocatuur, leer Hoe het werkt of vraag een gratis proeflicentie aan.

Keer terug naar het overzicht.