BERKELEY MODELER

Opstellen, beheren en aanleveren van Toepasbare Regels

door gemeentes

Je bent hier:

Berkeley Modeler

berkeley modeler voor regelbeheer DSO

Vragenboom online afspelen

online testomgeving

Voordelen Berkeley Modeler

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden die de Berkeley Modeler biedt, volgt hieronder een overzicht:

  • Medewerkers kunnen, na een korte training, zelf Toepasbare Regels maken in de Berkeley Modeler. Onder water worden de Toepasbare Regels vertaald in en gevalideerd met het juiste formaat voor het DSO (STTR).
  • Om de Toepasbare Regel te testen, kan de vragenboom online afgespeeld worden in een Berkeley omgeving.
  • De Berkeley Modeler checkt of de Toepasbare Regels voldoen aan de eisen van het DSO.
  • De Toepasbare Regel kan vervolgens via een beveiligde verbinding in het DSO geplaatst worden, zodat de vragenbomen in DSO-LV gebruikt en bekeken kunnen worden.Het is tevens mogelijk om vragenbomen uit het DSO te importeren, waarna deze bewerkt kunnen worden.

Aan de slag met de Berkeley Modeler

Proefperiode

Iedere gemeente kan de Berkeley Modeler op locatie gebruiken voor een proefperiode van 3 maanden. Het gebruik van de Modeler is kosteloos. Voorwaarde is dat minimaal één medewerker van de gemeente deelneemt aan één dagdeel training op kantoor bij Berkeley Bridge in Alphen aan den Rijn. Daarvoor rekenen wij €100,- per deelnemer. Medewerkers die naar de training komen, dienen zelf zorg te dragen voor een laptop met Windows 7 of hoger om de software te kunnen downloaden. Het is aan te raden om de software te download voor aanvang van de training.

 

Berkeley Modeler online

Het is ook mogelijk om via een gehoste omgeving toegang te krijgen tot de Modeler, waar extra kosten aan verbonden zijn. Heeft u de voorkeur voor de Modeler in een online omgeving? Neem dan contact met ons op.

 

Technische voorwaarden

Er is een beveiligde verbinding nodig met DSO. Wij zullen dit voor u regelen. De kosten hiervan zijn nog niet bekend. We zullen deze vermelden zodra ze bekend zijn.

 

Online demonstratie

Wilt u eerst een online demonstratie om een goede indruk te krijgen van de Modeler? Vraag dan hier uw demonstratie aan.

Training & ondersteuning

Om er zeker van te zijn dat organisaties goed beslagen ten ijs met de Berkeley Modeler omgaan, is een training noodzakelijk. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat er ook organisaties zijn die meer ondersteuning wensen tijdens het maken van modellen. Bijvoorbeeld door een training & workshop op locatie van de organisatie.

Berkeley Bridge biedt 3 opties aan:

  1. Berkeley Modeler + basistraining (1 dagdeel) op kantoor Berkeley Bridge
  2. Berkeley Modeler + training & workshop (1 dag) op locatie organisatie
  3. Idem 2 + uitwerking 10 Topactiviteiten in samenwerking met organisatie

Voorwaarden

Als gemeente kunt u kiezen uit 3 opties. Hieronder worden de opties toegelicht:

* Indien een gemeente de Berkeley Modeler in een online omgeving wenst, dan zal er een bedrag van €250,- per maand berekend worden.

** “Training & Workshop” en “Uitwerken 10 Topactiviteiten” zal door een van onze partners Value&Result of Centric uitgevoerd worden.

 

Aanvullend gelden de volgende voorwaarden:

  • De periode waarbinnen de Berkeley Modeler gebruikt kan worden door gemeentes in de proefomgeving is van 1 september 2019 – 1 februari 2020.
  • Per gemeente kan er maximaal 3 maanden gebruik gemaakt worden van de demo omgeving. Toelichting: start een gemeente 1 september 2019, dan loopt de proef tot maximaal 1 december 2019.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, maar inclusief reis- en verblijfskosten.

Aanmelden

Laat uw gegevens achter voor een online demonstratie aanvraag of neem contact op voor meer informatie.

Demo aanvragen
Contact opnemen