Hoe het werkt

Home » Berkeley Publisher » Hoe het werkt

Eenvoudig in gebruik!

Berkeley Publisher zet kennis om in online interactieve applicaties. U deelt snel en eenvoudig uw kennis met collega’s en klanten. Het modelleren met de Berkeley Publisher suite is zeer intuïtief. Enkele mogelijkheden:

eindresultaat_pic_1
eindresultaat_pic_3
eindresultaat_pic_4
eindresultaat_pic_2

Componenten Berkeley Publisher

Berkeley Webserver

Online platform waarop de Berkeley Publisher modellen kunnen worden afgespeeld. Die modellen worden gepubliceerd vanuit de Berkeley Studio naar de Berkeley Webserver. Die Webserver biedt de modellen dan vervolgens aan de doelgroep aan in een gebruiksvriendelijke en op maat te maken webomgeving. Bekijk de pagina met Demonstraties om voorbeelden te zien van via de Webserver beschikbaar gemaakte modellen.

Berkeley Studio

Modelleeromgeving die een aantal onderdelen bevat, zoals:

 • Berkeley Runner: Lokale testomgeving (of rules engine) voor Berkeley Publisher modellen.
 • Berkeley Document Designer: Ontwerptool voor het maken van maatwerk documenten voor eindgebruikers.
 • Versiebeheer: Houdt zicht op alle wijzigingen in uw modellen en behoudt de mogelijkheid om terug te keren naar eerdere versies.

Overzicht Berkeley Studio

 1. Graph: Laat de beslisbomen zien en vormt de kern van elk model.
 2. Actions: Hier vindt het beheer plaats van vragen, teksten, berekeningen, documenten, data en informatiebronnen.
 3. Interface: Dit scherm laat een preview zien van het interactieve model online.
 4. Document Designer: In dit scherm worden de tekstonderdelen getoond van de maatwerk documenten die door de beslisboom gegenereerd worden.
overview_berkeley_publisher

Voor wie?

 • Domeinexperts kunnen hun kennis zelf vertalen naar beslisapplicaties door gebruik te maken van de volledig grafische interface: programmeren is niet nodig. In ons Berkeley Bridge Learning Center vindt u alles om zelf modellen te ontwikkelen en publiceren.
 • Als de domeinexperts niet zelf modelleren, dan kunnen anderen zoals consultants, informatieanalisten, business engineers de vertaalslag van kennis naar beslismodellen maken.
 • Integratie specialisten kunnen gebruik maken van de meer geavanceerde functionaliteiten van de Berkeley Publisher, zoals het koppelen met (bestaande) databases en het toevoegen van integraties op basis van webservices.
  Die mogelijkheden binnen de Berkeley Publisher stellen hen in staat om high-tech kennismodellen te ontwikkelen die passen binnen de bestaande architectuur.

Meer Berkeley Publisher

Features

Ontdek alle features van de Berkeley Publisher.

Klantcases

We zijn trots op de succesverhalen van onze klanten in zowel de private als de publieke sector en we delen die graag met u!

Ervaar de Berkeley Publisher zelf!

Vraag een gratis proeflicentie aan of neem contact op voor een demonstratie:

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.