Integraties

Combineer de volgende platformen met de Berkeley Publisher
Je bent hier:
HighQ logo

HighQ

HighQ en Berkeley Bridge hebben hun krachten gebundeld om een integratie tussen de twee te realiseren. Het creëren en veilig delen van uw data- en kennisgebaseerde applicaties is nu eenvoudiger dan ooit. Download de product sheet voor meer informatie over de voordelen van deze integratie.

Download
iManage logo

iManage

Berkeley Bridge heeft onlangs een integratie voor iManage ontwikkeld om onze praktische toepassingen te integreren in het platform. Onze integratie zorgt ervoor dat de output van onze kennissystemen – bijvoorbeeld geautomatiseerde NDA’s – in de daarvoor bestemde map in iManage terechtkomt, samen met een link naar de achterliggende Berkeley applicatie.

Epona’s Contact Manager

Epona heeft een manier gevonden om communicatiekanalen samen te brengen in één CRM-systeem en de inconsistenties uit de weg te ruimen die bij een uitgebreid adresboek horen. Met trots kunnen we melden dat Berkeley Bridge ook verbonden is met Epona’s Contact Manager. Beperk het risico door te voorkomen dat er in de ontwerpfase fouten in uw modellen terechtkomen en bespaar tijd bij het verzamelen van de gegevens.

Company info logo

Company Info

Wat is de laatste keer dat u een typefout heeft gemaakt? Het opstellen van contracten met de hand kost veel tijd en geld. Daarnaast zijn handmatige werkzaamheden foutgevoeliger dan wanneer werkzaamheden geautomatiseerd zijn. Beperk risico’s en verspil geen tijd aan correcties door te voorkomen dat er fouten in de documenten terechtkomen.

De Berkeley Publisher beschikt over meer integratiemogelijkheden die interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.