COMPLIANCE

Navigeer en beheer regelgevende dynamiek en onzekerheden.
Je bent hier:

Wat is compliance?

Compliance is ofwel een staat van zijn in overeenstemming met vastgestelde richtlijnen of specificaties van het proces om dat te worden. De definitie van naleving kan ook inspanningen omvatten om ervoor te zorgen dat organisaties zich aan de regels van zowel de industrie als de overheid houden.

Compliance oplossingen

Compliance houdt in dat u ervoor zorgt dat u voldoet aan alle regels in een bepaald gebied of een bepaalde sector. Vanwege de enorme toename van legalisatie streven organisaties er steeds meer naar om waar mogelijk meer duidelijkheid te krijgen. De Berkeley Publisher faciliteert organisaties in compliance-oplossingen door hen in staat te stellen complexe legalisatie en regulering te vertalen naar online applicaties. Deze toepassingen – gebaseerd op beslisbomen – stelt afdelingen en werknemers in staat autonome beslissingen te nemen op basis van de huidige wet, zonder dat een deskundige nodig is. Bovendien maken onze applicaties een zogenaamde audit trail, die de exacte stappen toont die worden genomen om tot een bepaalde conclusie te komen. Dit controletraject kan in sommige gevallen worden gebruikt als bewijs, bijvoorbeeld voor financiële autoriteiten.

Deskundige kennis over legalisatie en hoe hieraan te voldoen kan erg duur zijn, vooral in sectoren waar wetten snel veranderen. Door de kennis van experts of de legalisatie zelf te automatiseren, kunnen processen zowel kostenefficiënter als minder tijdrovend worden.

In de meeste gereguleerde sectoren zoals financiën, gezondheidszorg en overheid speelt compliance een steeds belangrijkere rol. Sinds de financiële crises hebben bank- en verzekeringsmaatschappijen te maken met een groot aantal verschillende wetgeving (bijvoorbeeld Dodd-Frank en MiFID).

Realiseer betrouwbare, compliante activiteiten en beheersingsrisico's

Onze Compliance cases

Hoe kunnen we helpen?

Benieuwd wat de Berkeley Publisher voor uw organisatie kan betekenen?

Probeer de software gratis uit of neem contact met ons op voor een demonstratie: