Het verhaal van de Cedar Group. Onze beoordeling van Berkeley Bridge? Duimen omhoog. Vijf sterren. 

Hallo, ik ben Dr. Michael Cameron. Ik ben gedragsanalist en mede-eigenaar (met mijn collega Roger Iris) van een bedrijf genaamd The Cedar Group. Wij zijn gevestigd in Los Angeles, Californië.

Hoe we zijn begonnen met Berkeley Bridge

Het begon met een zakelijk idee. Clinici moeten belangrijke beslissingen nemen over hun cliënten; ze hebben echter niet altijd de tijd om vertrouwd te blijven met de professionele literatuur, op bewijsmateriaal gebaseerde praktijken voor het behandelen van verschillende stoornissen (bijvoorbeeld angststoornissen), of ethische richtlijnen voor de bescherming van een cliënt. Daarom was het ons idee om een ​​bedrijf voor kennisbeheer op te richten.

Roger en ik hadden vastberadenheid om het bedrijfsidee naar een product te vertalen; echter, niemand van ons schrijft code. Bovendien wilden we niemand inhuren om voor ons te programmeren. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. En ik vond de oplossing op een regenachtige februari-ochtend in Los Angeles. De oplossing was Berkeley Bridge. Ik ontdekte al snel dat Berkeley Bridge het platform had om kennisgebaseerde applicaties te ontwikkelen en te beheren.

Wat we leerden

We leerden dat we onafhankelijk van elkaar beslismodellen konden creëren, zonder enige programmeerkennis. We hebben geleerd dat Berkeley Bridge een ondersteuning verleend in de vorm van video tutorials. We hebben geleerd dat Berkeley Bridge een team van technisch ondersteuningspersoneel heeft dat verstand heeft van verschillende bedrijfssectoren en elk probleem oplost. De kennis en ondersteuning van het team is geweldig.

Waar zijn we nu?

Vanwege Berkeley Bridge hebben Roger en ik een succesvol kennismanagementbedrijf. Berkley Bridge stelde ons in staat om een vaag idee om te zetten in een levensvatbare onderneming. Ons bedrijf groeit en er is veel vraag naar onze diensten. Wat nog belangrijker is, is dat de clinici die onze beslisboommodellen op het moment van zorg gebruiken en ons hebben verteld dat de op kennis gebaseerde toepassingen precies zijn wat ze nodig hebben.

Ons advies aan anderen

Als u beslismodellen, eenvoudig of complex, moet bouwen, raden we Berkeley Bridge ten zeerste aan. Als u op zoek bent naar een platform dat kan worden geïntegreerd met andere systemen en dat inhoud en documentbeheer mogelijk maakt, raden wij u aan contact op te nemen met de mensen van Berkeley Bridge. Of overweeg om het team in Amsterdam te ontmoeten (zoals Roger en ik) en te lunchen met de prijzenswaardige bende aan hun lange houten tafel in hun avant-gardistische kantoorruimte.