HOE HET WERKT

Grafisch bouwen en simpel delen
Je bent hier:

De Berkeley Publisher is de meest gebruiksvriendelijke software suite voor de ontwikkeling en het onderhoud van kennisintensieve applicaties. Onze beslisbomensoftware stelt inhoudsdeskundigen in staat om snel & eenvoudig hun kennis te delen met hun doelgroep. De Berkeley Publisher is bijzonder simpel in gebruik, maar tegelijkertijd krachtig genoeg voor de meest kennisintensieve applicaties.

Visueel modelleren

Met de Berkeley Publisher kunt u zonder programmeerkennis uw eigen beslisbomen maken. De beslisbomen worden grafisch opgebouwd en dankzij de vertrouwde Microsoft Office interface bent u snel gewend aan de programmatuur. Daarnaast zorgt de grafische weergave er voor dat u te allen tijde het overzicht bewaart en niet verdwaald raakt in ellenlange programmeercode.

Beheer en regie op één plek

De Berkeley Publisher faciliteert gecentraliseerd beheer van alle benodigde kennis en informatie. Vragen en voorwaarden kunnen moeiteloos worden toegevoegd en eventuele wijzigingen zijn simpel door te voeren. Op deze manier ondersteunt de Berkeley Publisher u bij het efficiënt beheren van uw kennis en zorgt u ervoor dat uw doelgroep het juiste pad bewandelt.

Verrijk uw kennissysteem

Het toevoegen van extra informatie ter ondersteuning van uw doelgroep kan een waardevolle aanvulling op uw kennissysteem zijn. Binnen de Berkeley Publisher kunt u daarom gebruik maken van diverse media, externe informatiebronnen, documenten, formules & berekeningen, en nog veel meer.

Preview en publiceer

Benieuwd naar het eindresultaat, maar wilt u eerst zeker zijn dat de keuzes naar de juiste uitkomst leiden? Met de Berkeley Publisher is het uiteraard mogelijk om uw beslisboom eerst te testen. Als alles naar tevredenheid is, bent u klaar om met één druk op de knop uw beslisboom te publiceren!

Maak uw eigen beslisboom en publiceer deze als slimme applicatie met de Berkeley Publisher

Bent u benieuwd welke licentie bij úw organisatie past?