JURIDISCHE AFDELINGEN

Uw juridische dienstverlening in een digitaal jasje
Je bent hier:

Meer voor minder uitdaging

Juridische afdelingen krijgen steeds meer voor hun kiezen. Meer verantwoordelijkheden, complexer wordende wetgeving en alsmaar stijgende verwachtingen vanuit de organisatie. En dit alles vaak onder budgettaire druk en zonder extra capaciteit, omdat de juridische afdeling als kostenpost wordt gezien.

Wat zou het voor u betekenen als de organisatie in staat zou zijn om laagwaardig juridisch werk zélf te verrichten? Zonder directe tussenkomst van de juridische afdeling en op het moment dat het hen uitkomt als het gaat om relatief routinematige zaken. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Uw advies in een nieuw jasje

Berkeley Bridge ondersteunt juridische afdelingen bij het transformeren van hun dienstverlening, zodat zij het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen waar zij voor staan. De inzet van zogenaamde selfservice tools staat hierbij centraal.

Selfservice tools zorgen ervoor dat ook niet-juridische collega’s zo veel mogelijk juridisch werk zelf kunnen verrichten en de juiste beslissingen kunnen nemen. Deze tools worden gepresenteerd in de vorm van een digitale beslisboom. Het stapsgewijs doorlopen hiervan helpt uw collega’s bij het verkrijgen van het juiste antwoord op vaak terugkerende, basale juridische vragen. Of bijvoorbeeld bij het eenvoudig opstellen van foutloze, juridische documenten.

Creëer meer waarde

Steeds meer juridische professionals omarmen technologie om hun juridische dienstverlening te optimaliseren. Dit resulteert niet alleen in een verbeterde en kostenefficiëntie dienstverlening naar de organisatie toe, maar draagt er ook aan bij dat men zich in het vervolg meer kan richten op strategische werkzaamheden. Deze strategische werkzaamheden zijn vaak complexer van aard en leveren de organisatie aanzienlijk meer waarde op.

Maak uw kennis schaalbaar en
praktisch toepasbaar
Verkort de doorlooptijd dankzij
24/7 beschikbaarheid
Verlaag kosten en
verhoog uw waarde

Ervaren is geloven

Om u te laten ervaren hoe selfservice tools in de praktijk werken, nodigen wij u graag uit om zelf een digitale beslisboom te doorlopen. Klik op één van onderstaande modellen om direct een demonstratiemodel te proberen of bezoek onze demonstratiepagina.

GDPR Data Breach Tool
GDPR Data Breach Tool
New Client Risk Assessment
New Client Risk Assessment
Non-Disclosure Agreement
Non-Disclosure Agreement

Whitepaper – De innovatieve jurist

Juridische afdelingen staan komende jaren voor bijzondere uitdagingen. Benieuwd hoe andere juridische afdelingen hoofd bieden aan deze uitdagingen? En hoe zij invulling geven aan de ambities die men voor ogen heeft? Om u alvast op weg te helpen hebben wij een whitepaper geschreven: ‘De innovatieve jurist – Bouwen aan de toekomst van juridische dienstverlening’. Download de whitepaper via onderstaande knop.

Hoe kunnen we helpen?

Wilt u met ons nader van gedachten wisselen over de wijze waarop u uw juridische dienstverlening ook kan transformeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie bij u op kantoor.