Klantcases

Lees welke Berkeley Publisher-oplossingen bedrijven hebben toegepast.
Je bent hier:

Oplossingen voor elke branche

Onze klanten die gebruik maken van oplossingen van Berkeley Publisher zijn verspreid over de hele wereld. De oplossingen kunnen in elke branche worden ingezet om meer efficiëntie te creëren, workflows te verbeteren of de klanttevredenheid te verhogen. Hoewel de mogelijkheden eindeloos zijn, geven wij u graag een goed beeld van de verschillende doeleinden. Bekijk een aantal van onze klantcases, die hieronder worden gepresenteerd.

SDU is een toonaangevende uitgever in Europa op het gebied van Legal en Tax. In Nederland bedient SDU een groot aantal notariskantoren. In deze case is Ebbo Haantjes van SDU aan het woord en vertelt hoe notariële akten slim geautomatiseerd worden met de beslisbomensoftware van Berkeley Bridge, de hoogwaardige content van SDU en integratie met het leidende notarieel systeem van Van Brug. En hoe de toepassing volledig geïntegreerd wordt met de notariële software van Van Brug – Codex genaamd. Daarbij wordt in NotaFlow gebruik gemaakt van alle gegevens uit het Codex die automatisch ingelezen worden in de beslisboom. De akten die de beslisboom genereert worden automatisch opgeslagen in Codex.

KVdL logo

Het Nederlandse top 10 advocatenkantoor Kennedy Van der Laan is een pionier op het gebied van Legal Tech, mede door hun omarming van innovatie. De lancering van Kennedy Van der Laan Sync in december 2017 was de laatste stap in de inspanningen van het kantoor om klanten juridisch-technische oplossingen te bieden, waaronder tools voor documentanalyse en automatisering, compliance checks en workflow optimalisatie. Jeroen Zweers, Innovatie Directeur bij KVdL, bespreekt in de case study de veranderende juridische situatie waarop Sync inspeelt, evenals de langdurige samenwerking met Berkeley Bridge.

Stibbe logo

Vooraanstaand advocatenkantoor Stibbe omarmt digitale transformatie door juridische kennis te automatiseren. We spraken met Sophia Baas (Corporate Support Lawyer), Sylvia Schuuring (Application Coordinator) en Boyd Hendriks (Head of Knowledge Management) om de ontwikkelingsfase, de huidige praktijk van Stibbe en de toekomst te bespreken. Lees de case study voor het volledige verhaal.

HU logo

De HU Hogeschool Utrecht heeft de Berkeley Publisher in haar curriculum opgenomen. Docent privaatrecht bij HU, Martijn Noordermeer, legt in deze case study uit hoe zij studenten kennis laten maken met juridische redenering aan de hand van beslisbomen, berekeningen en documentassemblage in het Berkeley Publisher platform.

AmsterdamUniversityLogo

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Berkeley Bridge hebben hun krachten gebundeld om Legal Tech een groot onderdeel uit te laten maken van het juridische onderwijs. Studenten gebruiken de Berkeley Publisher om applicaties te ontwikkelen om juridische beslissingen en documenten in organisaties te automatiseren en te helpen bij de implementatie ervan in de praktijk. Lees de case study waarin Ivar Timmer, universitair hoofddocent bij HvA, uitlegt hoe zij dit project met de Berkeley Publisher hebben geleid.

Avans logo

De Juridische Hogeschool Avans & Fontys heeft ook de Berkeley Publisher geïntegreerd in haar juridische opleiding. Lees de case study waarin John Lousberg, docent en coördinator bij Avans, vertelt over hoe zij de Berkeley Publisher hebben geïmplementeerd en hoe hun studenten vertrouwd zijn geraakt met het platform.

De Contracttool van Luris helpt academici om eenvoudig, snel en foutloos juridische contracten te genereren. Een belangrijk voordeel van de Contracttool is de vermindering van fouten en/of inconsistenties tussen contracten. Daarnaast zijn adademici in staat om zonder juridische professional contracten op te stellen. In deze case study bespreekt Sander Gellaerts hoe de Contracttool is ontwikkeld en geïmplementeerd.

Bent u benieuwd welke voordelen de Berkeley Publisher uw organisatie te bieden heeft?