Document Automatisering

Complexe documenten snel en foutloos gemaakt
Je bent hier:

Wat is document automatisering?

Documentautomatisering stelt organisaties in staat om snel en foutloos documenten te genereren. Op basis van een heldere vragenstructuur in de vorm van een interactieve beslisboom, wordt de gebruiker in staat gesteld om simpele vragen over het document te beantwoorden. Op basis van de keuzes en de invoer van de gebruiker, selecteert het onderliggende systeem vervolgens de benodigde elementen en genereert het een document. Dit gebruiksklare document bevat naast alle relevante tekstpassages ook de ingevoerde gegevens, de juiste clausules én eventuele variabelen.

Waar wordt documentautomatisering voor gebruikt?

Dankzij de brede inzetbaarheid maken diverse organisaties en verscheidene afdelingen reeds gebruik van documentautomatisering. Naast gerenommeerde advocatenkantoren die documentautomatisering gebruiken voor het opstellen van (complexe) juridische documenten, worden onze oplossingen namelijk ook gebruikt door overheidsorganisaties, HR afdelingen en accountantskantoren. Zij zetten documentautomatisering in voor het opstellen van een diversiteit aan documenten, waaronder:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Mergers and Acquisitions (M&A)
  • Geheimhoudingsovereenkomsten
  • Ingebrekestellingen
  • Bezwaarschriften
  • Legal Opinions
  • Share purchase agreements
  • Huurovereenkomsten
  • Vaststellingovereenkomsten
  • Rapportages

Voordelen van document automatisering

Eensgezind

Omdat alle medewerkers gebruik maken van dezelfde teksten en regels, garandeert document- automatisering uniformiteit in zowel kwaliteit als look & feel.

Lopende band werk

Documentautomatisering stelt u in staat om in één keer een hele set documenten te genereren voor als er bijvoorbeeld sprake is van een fusie of overname.

Zelfstandig of gecombineerd

Dankzij het gecentraliseerde beheer van uw documenten, zijn eventuele wijzigingen snel en simpel doorgevoerd.

Werken met libraries

Vaak terugkerende teksten en variabelen kunnen worden opgeslagen in een bibliotheek, zodat deze voor diverse documenten hergebruikt kunnen worden.

Eenvoudig vertaald

Documenten kunnen met behulp van document- automatisering direct in verschillende talen worden gegenereerd.

Minder moeite, meer productie en volledige aandacht voor de inhoud

Document automatisering stelt gebruikers in staat om sneller en eenvoudiger (complexe) documenten te genereren. Een gestroomlijnde manier van het opstellen van documenten betekent meer aandacht voor de inhoudelijke aspecten.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?