Financieel

Optimaliseer uw service en beheers eventuele risico’s
Je bent hier:

Kennisintensieve toepassingen als antwoord op

snelle groei en complexiteit

Het aantal beslissingen in de wereld groeit en daarmee ook de druk om deze snel, weloverwogen én compliant te nemen. Dit geldt niet alleen voor financiële dienstverleners, die te maken hebben met steeds veeleisendere klanten en een toegenomen regeldruk, maar ook voor financiële afdelingen in het bedrijfsleven. Zij worden tenslotte meer dan ooit geacht betrokken te zijn bij het nemen van kritische beslissingen.

Uit onderzoek blijkt echter dat bij beslissingen die snel gemaakt moeten worden, de kans op verkeerde beslissingen aanzienlijk groter wordt. Dit heeft veel organisaties doen besluiten om op zoek te gaan naar manieren om het beslissingsproces te verbeteren. Zij maken derhalve gebruik van kennisintensieve toepassingen die hen in staat stelt om alle benodigde kennis en bijhorende regels te vertalen in een gebruiksvriendelijke tool. Hierdoor nemen zij de juiste beslissingen en verbeteren zij hun dienstverlening aanzienlijk.

Snel, juist en optimaal

Klantacceptatieproces

Door het klantacceptatieproces te automatiseren kunnen veel organisaties enorme winsten boeken. Beslissingen worden niet alleen sneller en efficiënter genomen, ze zijn ook betrouwbaarder. Het gebruik van kennisintensieve systemen zorgt er tevens voor dat ook werknemers met minder inhoudelijke kennis de juiste beslissingen kunnen nemen en inzicht krijgen in eventuele risico’s.

Compliance

Door alle benodigde kennis en de bijhorende regels te vertalen in een gebruiksvriendelijke tool, biedt u uw team 24/7 ondersteuning voor het naleven van de wet- en regelgeving. Zij kunnen zelf achterhalen welke regels van toepassing zijn, wat zij moeten doen om hier aan te voldoen en controlewerkzaamheden gestructureerd vastleggen.

Services

De moderne klant verwacht een 24/7 dienstverlenging en wilt in staat zijn om zijn zaken ook zelfstandig te kunnen regelen en af te handelen. De inzet van kennisintensieve toepassingen, in de vorm van online self service portalen en adviezen, helpen organisaties bij het voldoen van deze verwachtingen en het realiseren van een optimale klantbeleving.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?