Juridisch

Werk efficiënter en verhoog de kwaliteit van uw dienstverlening
Je bent hier:

Nieuwe uitdagingen vragen om intelligente antwoorden

De oplossingen van Berkeley Bridge worden al jarenlang ingezet door tal van organisaties in de juridische sector. Met behulp van slimme digitale toepassingen of applicaties op het gebied van informatieverwerking, zorgen organisaties ervoor dat zij hoofd bieden aan de uitdagingen waarvoor zij staan.

De juridische sector ontwikkelt zich namelijk in hoog tempo. Belangrijke trends zijn bijvoorbeeld steeds veeleisendere cliënten, tarieven die onder druk staan, snel veranderende (en complexe) wet- en regelgeving en de toenemende concurrentie. Mede daarom maken steeds meer organisaties gebruik van innovatieve digitale oplossingen, zoals juridische kennissystemen. Op deze manier voldoen zij beter aan het meer geautomatiseerd en kosten-efficiënt werken, zoals de huidige markt verlangt.

Uw advies in een nieuw jasje

Berkeley Bridge ondersteunt juridische afdelingen bij het transformeren van hun dienstverlening, zodat zij het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen waar zij voor staan. De inzet van zogenaamde selfservice tools staat hierbij centraal.

Selfservice tools zorgen ervoor dat ook niet-juridische collega’s zo veel mogelijk juridisch werk zelf kunnen verrichten en de juiste beslissingen kunnen nemen. Deze tools worden gepresenteerd in de vorm van een digitale beslisboom. Het stapsgewijs doorlopen hiervan helpt uw collega’s bij het verkrijgen van het juiste antwoord op vaak terugkerende, basale juridische vragen.

Kennisdeling staat aan de basis van uw succes

Juridische kennis- en adviessystemen

Wet- en regelgeving verandert voortdurend en het bijhouden van al die veranderingen is lastig en tijdrovend. Daarnaast verwachten cliënten dat u hen te allen tijde bijstaat, ook buiten kantooruren. Hoe zorgt u ervoor dat uw collega’s altijd de beschikking hebben over de benodigde expertise en uw cliënten 24/7 advies kunnen inwinnen? Centraliseer uw kennis in een toegankelijk juridisch kennis- en adviessysteem.

Cliënt intakeproces

Een steeds terugkerende activiteit in de juridische sector is het cliënt intakeproces, waarbij de jurist en cliënt gezamenlijk de benodigde gegevens handmatig invullen. Vaak een tijdrovend proces dat u weerhoudt van uw hoofdactiviteit: het geven van goed advies. Verhoog de kwaliteit van uw dienstverlening en focus u volledig op het vergroten van uw toegevoegde waarde. Digitaliseer uw intakeproces, biedt deze aan middels een online portal en laat de cliënt vooraf zélf alle benodigde gegevens invullen.

Document automatisering

Help uw collega’s met het sneller opstellen van juridische documenten, garandeer uniformiteit binnen uw kantoor en neem afscheid van onnodige fouten! Met de kennissystemen van Berkeley Bridge converteert u sjabloondocumenten naar onlinetoepassingen die documenten kunnen genereren op basis van de invoer van de gebruiker. De gebruiker doorloopt een interactieve beslisboom, waarna het systeem volledig automatisch een juridisch document genereert. Lees meer..

Bewezen oplossingen

Met het oog op het verhogen van de kwaliteit van hun juridische dienstverlening en het verlagen van de kosten, heeft Berkeley Bridge reeds vele organisaties uit de juridische sector mogen ondersteunen. Wij hebben hen onder andere geholpen bij het efficiënter laten verlopen van de werkprocessen van hun collega’s en het vereenvoudigen van de samenwerking met hun cliënten.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?