OVER ONS

Dankzij het veelzijdige team heeft Berkeley Bridge een kapitaal aan kennis en ervaring opgedaan.
Je bent hier:

Of het nu gaat om het optimaliseren van de kennisstructuur in beslisbomen of diepgaande technische knowhow van webapplicaties: Berkeley Bridge is dynamisch en werkt oplossingsgericht.

Sinds de oprichting van Berkeley Bridge in 2005 zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van software die specialistische kennis vereist. Een belangrijk product van Berkeley Bridge is de Berkeley Publisher, een gebruikersvriendelijke software suite die is ontwikkeld om de overgang van kennis naar interactieve, op beslissingen gebaseerde applicaties eenvoudiger te maken.

De sfeer binnen het bedrijf wordt gekenmerkt door professionaliteit en ambitie. Tegelijkertijd biedt Berkeley Bridge loyaliteit, bescheidenheid en empathie voor zijn klanten, partners en werknemers.

Stuur ons een bericht

De Berkeley Publisher is de meest gebruiksvriendelijke software suite voor de ontwikkeling en het onderhoud van kennisintensieve applicaties die beslisbomen gebruiken. Wendbaarheid en zaken zijn leidend als het gaat om de Berkeley Publisher. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor advies over hoe de Berkeley Publisher u kan helpen om uw bedrijfsdoelen te bereiken.

Contact info

Zuidpoolsingel 12
2408 ZE
Alphen aan den Rijn (NL)
0031 172-51 51 46