Over ons

Kennis is pas van waarde wanneer u het deelt
Je bent hier:

Berkeley Bridge laat kennis voor u werken

Berkeley Bridge gelooft dat de aanwezige kennis & ervaring in organisaties de belangrijkste randvoorwaarde voor succes is. Het effectief gebruik maken van alle beschikbare informatie stelt organisaties onder andere in staat om processen te optimaliseren en klanten beter van dienst te zijn.

Berkeley Bridge ondersteunt organisaties al meer dan 15 jaar door hen te adviseren én te inspireren op het gebied van kennissystemen. Wij leveren oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van kennis in o.a. het juridische domein, gezondheidszorg, overheid en tal van andere sectoren. Dit doen wij met een team van enthousiaste kennisexperts en ervaren ontwikkelaars, vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

Om optimaal te kunnen profiteren is het echter wel van belang dat deze waardevolle informatie toegankelijk en voor iedereen in de organisatie praktisch toepasbaar is. De meest informatie bevindt zich in de praktijk namelijk in de hoofden van werknemers, is verscholen in losse documentatie of versnipperd aanwezig in verschillende systemen. Het is daarom ons streven om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van kennisdeling in uw organisatie, zodat waardevolle informatie voor iedereen beschikbaar is en daadwerkelijk van doorslaggevende waarde voor uw organisatie kan zijn.

Iedereen een expert

Berkeley Bridge helpt organisaties bij het in kaart brengen van de aanwezige informatie en deze beschikbaar te stellen aan collega’s, klanten en andere betrokkenen. Samen met onze gebruikers gaan we op zoek naar de beschikbare kennis & ervaring om te bepalen hoe deze bijdraagt aan het behalen van de gezamenlijke ambities en op welke wijze de informatie het beste kan worden gedeeld.

Dankzij het doelgericht inzetten van kennissystemen wordt iedereen vervolgens in staat gesteld om gebruik te kunnen maken van specialistische kennis. Belangrijk hierin is dat Berkeley Bridge fungeert als brug tussen kennis en IT. Wij van namelijk van mening dat kennisexperts leidend moeten zijn in de ontwikkeling van kennissystemen, en niet de afdeling IT. Het zijn tenslotte de experts die als geen ander in staat zijn om hun kennis & ervaring te vertalen naar bruikbare informatie.

Programmeren zonder code

Bruikbare kennis kan het beste ontstaan in situaties waarin kennisexperts hun kennis zelfstandig kunnen vertalen naar kennissystemen. Op een simpele manier zonder vooraf programmeerkennis nodig te hebben. Berkeley Bridge is ontwikkelaar van de Berkeley Publisher. De meest gebruiksvriendelijke software suite voor het ontwikkelen van uw eigen kennissystemen. Dankzij onze software kunt u de beschikbare kennis & informatie zelfstandig vertalen en aan de rest van uw organisatie beschikbaar stellen.

De kennissystemen die met de Berkeley Publisher worden ontwikkeld zijn gebaseerd op grafische beslisbomen en worden gepresenteerd in de vorm van een online applicatie. Onze jarenlange ervaring leert namelijk dat een applicatie die verrijkt is met kennis en de gebruiker stapsgewijs ondersteunt bij het verkrijgen van de benodigde informatie, het makkelijkst te begrijpen is voor mensen met minder vakinhoudelijke kennis en het snelst de benodigde antwoorden geeft.

Wij delen graag onze kennis!

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij Berkeley Bridge? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan periodiek een overzicht van onze laatste blogs en nieuwsartikelen in uw mailbox.

Stuur ons een bericht

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw ambities. ­

Contact info

Zuidpoolsingel 12, 2408 ZE Alphen aan den Rijn, Nederland
0172 – 51 51 46