PARTNERS

Ons partner programma.
Je bent hier:

Ondersteuning bij het uitvoeren van het Berkeley Publisher project

De Berkeley Publisher helpt domeinexperts hun kennis om te zetten in interactieve beslisbomen. De grafische weergave van de beslisboom stelt de domeinexpert in staat om zelf modellen te maken, zonder te programmeren. Het kan voor komen dat u graag kennis wilt vertalen naar een kennissysteem maar hier niet de capaciteit voor heeft. Denk bijvoorbeeld aan te weinig mankracht of tijd. Ontwikkelig kan daarom uitbesteed worden. Berkeley Bridge heeft een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde consultants, hogescholen en universiteiten die u ondersteunen bij uw specifieke project. Neem contact op met Berkeley Bridge en met een goed begrip van uw situatie, wij kunnen de juiste match bieden met een specialist uit ons netwerk.

Word een gespecialiseerde beslisboombouwer

Berkeley Bridge is voortdurend op zoek naar een uitbreiding van het netwerk van specialisten. Een onderdeel van deze samenwerking is een grondige opleiding en certificatie als een Berkeley Publisher-specialist oftewel kennissysteemauteur.

Geïnteresseerd in meer informatie? Neem contact op met Maarten van Duijn (maarten.van.duijn@berkeleybridge.nl) en hij zal u alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Heeft u vragen?

Neem contact op voor meer informatie.