Vacature Accountmanager

Home » Vacature Accountmanager

key-account-manager-640x230

Accountmanager – 40 uur – Alphen aan den Rijn

Heb jij 3-5 jaar sales ervaring en wil je een stap hogerop om meer uit je IT sales carrière halen?

Ben je een echte ondernemer en teamspeler? Laat je affiniteit voor software spreken en ga aan de slag bij Berkeley Bridge.

Wat ga je doen?

De beslisbomen software van Berkeley Bridge stelt organisaties in staat om hun kennis om te zetten in innovatieve model gedreven webapplicaties. Als Accountmanager is het creëren van commerciële kansen voor deze software jouw voornaamste taak. Jij verplaatst je in de klanten en bekijkt samen met hen hoe de Berkeley Publisher het slimste kan worden ingezet. Zo overtuig jij de klant van de kansen en de mogelijkheden. Ook voor Berkeley Bridge creëer je nieuwe kansen, terwijl je op zoek bent naar nieuwe (internationale) markten.

Enkele belangrijke taken zijn:

 • Het signaleren van vragen bij potentiële klanten.
 • Het maken van afspraken met deze potentiële klanten, om ze ervan te overtuigen dat jij de oplossing voor hun probleem hebt.
 • Het binnenhalen van nieuwe klanten en zorgen dat zij tevreden zijn en blijven.

Wat wordt er van jou verwacht?

Om nieuwe klanten te werven ga je zelfstandig, initiatiefrijk en extern gericht te werk. Je kunt je goed verplaatsen in anderen en kent hun problemen, waardoor je al snel over de gunfactor beschikt. Die gunfactor opent – samen met de juiste dosis humor – een heleboel deuren, waarvan je met open armen gebruikmaakt. Je verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid zijn belangrijke karaktereigenschappen bij deze functie.

Daarnaast:

 • beschik je over hbo of academisch werk- en denkniveau;
 • heb je 3 – 5 jaar ervaring als account- of salesmanager;
 • heb je affiniteit met softwaretoepassingen, zoals bijvoorbeeld beslisbomen software, kennissystemen en rule engines;
 • beschik je over uitstekende cross- en upsell technieken, closing skills en oplossingsgericht verkopen;
 • beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en in geschrift.

Dit is ons aanbod

Bij Berkeley Bridge geloven we dat iedereen het beste uit zichzelf moet kunnen halen. Daarom krijg je als werknemer veel vrijheid in wat je doet. Jij weet immers als geen ander hoe je het beste resultaat haalt. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke groei; doorgroeien naar een lead/managementfunctie binnen het team behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij:

 • Een uitstekend vast bruto jaarsalaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling.
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een auto van de zaak.
 • Een informele, maar professionele werksfeer met leuke collega’s.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Over Berkeley Bridge

Sinds de oprichting in 2005 is Berkeley Bridge uitgegroeid tot een belangrijke speler. Met behulp van innovatieve beslisbomen weten we kennis om te zetten in online kennistools. Innovatie en klantgerichtheid staan hierbij voorop. Onder meer grote advocatenkantoren, de belastingdienst, overheden, de gezondheidszorg, compliance, HRM en banken profiteren al van onze specialistische toepassingen. We werken dynamisch, constructief en oplossingsgericht. Met een sfeer die wordt bepaald door professionaliteit en ambitie, staan onze klanten, partners en medewerkers altijd voorop. Maak jij daar binnenkort deel van uit?

Versterk ons team

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij al klaar om potentiële klanten te helpen bij hun softwareproblemen? Ga de uitdaging aan en versterk ons enthousiaste team.

Stuur je cv en motivatie naar rvandeplassche@berkeleybridge.nl en laat ons weten wie jij bent. We heten je graag welkom bij Berkeley Bridge.