Vacature Kennissysteemauteur

Home » Vacature Kennissysteemauteur

Kennissysteemauteur

Kennissysteemauteur

Ben je een jurist met interesse in IT? Ben je geïnteresseerd in expertsystemen en kunstmatige intelligentie? Of heb je gewoon een analytische geest?

Ga aan de slag bij Berkeley Bridge!

Wat ga je doen?

De beslisbomen software van Berkeley Bridge stelt organisaties in staat om hun kennis om te zetten in innovatieve model gedreven webapplicaties. Als Kennissysteemauteur onderzoek en analyseer je samen met de klant een bepaald kennisgebied, maakt daar een beslisboom van en zet dit met behulp van onze Berkeley Publisher om in een webapplicatie. Daarnaast ondersteun je klanten die zelf met onze software hun kennis modelleren in decision trees. Jij helpt hen op weg, beantwoordt hun vragen en voorziet ze van handige tips en tricks. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één!

Enkele belangrijke taken zijn:

 • Het analyseren en modelleren van kennis
 • Het ontwikkelen van webapplicaties (zonder te programmeren!)
 • Het ondersteunen van klanten in het gebruik van onze software

Wat wordt er van je verwacht?

Om klanten te ondersteunen ga je analytisch en oplossingsgericht te werk. Je kunt je goed verplaatsen in anderen en kan goed inspelen op hun vragen. Je verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid zijn belangrijke karaktereigenschappen bij deze functie.

Daarnaast:

 • beschik je over hbo of academisch werk- en denkniveau;
 • heb je doorzettingsvermogen en ben je een echte teamspeler;
 • heb je affiniteit met softwaretoepassingen;
 • beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en in geschrift.

Dit is ons aanbod

Bij Berkeley Bridge geloven we dat iedereen het beste uit zichzelf moet kunnen halen. Daarom krijg je als werknemer veel vrijheid in wat je doet. Werk je liever in de avonduren om onze klanten uit de VS bij te staan? Het kan! Ook is er veel ruimte voor persoonlijke groei; doorgroeien naar een lead/managementfunctie binnen het team behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij:

 • Een uitstekende beloning
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om ook parttime te werken
 • Een informele, maar professionele werksfeer met leuke collega’s
 • Een blik in de keuken van grote advocatenkantoren, ministeries en andere overheden
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Over Berkeley Bridge

Sinds de oprichting in 2005 is Berkeley Bridge uitgegroeid tot een belangrijke speler. Met behulp van innovatieve beslisbomen weten we kennis om te zetten in online kennistools. Innovatie en klantgerichtheid staan hierbij voorop. Onder meer grote advocatenkantoren, de belastingdienst, overheden, de gezondheidszorg, compliance, HRM en banken profiteren al van onze specialistische toepassingen. We werken dynamisch, constructief en oplossingsgericht. Met een sfeer die wordt bepaald door professionaliteit en ambitie, staan onze klanten, partners en medewerkers altijd voorop. Maak jij daar binnenkort deel van uit?

Versterk ons team

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en sta jij al klaar om potentiële klanten te helpen bij hun softwareproblemen? Ga de uitdaging aan en versterk ons enthousiaste team.

Stuur je cv en motivatie naar osnijders@berkeleybridge.nl en laat ons weten wie jij bent. We heten je graag welkom bij Berkeley Bridge.