VOORDELEN & FUNCTIES

Bouw Expert Systemen zonder programmeren.
Je bent hier:

Het doel van Berkeley Bridge is om experts in een bepaald gebied hun specialistische kennis in softwareoplossingen te laten vertalen zonder de hulp van computerdeskundigen. Zodra de kennis van een onderwerp is opgenomen in een Berkeley Publisher-model, kan deze onmiddellijk op internet worden gepubliceerd voor intern of extern gebruik. De voordelen zijn enorm: groter klantenbereik, verlaging van interne kosten en standaardisatie en documentatie van besluitvorming.

BESLISBOMEN SOFTWARE VOORDELEN:

 • Geen programmeren nodig: interactieve beslisbomen maken was nog nooit zo eenvoudig als met de Berkeley Publisher. U kunt vragen, berekeningen, documenten en nog veel meer aan uw beslisboom toevoegen, zonder programmeerkennis.
 • Realtime preview: Tijdens het modelleren wordt er een real-time preview van wat de eindgebruiker ziet, getoond. Het is zelfs mogelijk teksten in het preview venster aan te passen. Verder kunt u de beslisboom online publiceren. Op die manier kunt u de beslisboom bekijken en delen met anderen.
 • Razendsnel prototypen: Met de Berkeley Publisher maakt u een prototype van uw toepassing in slechts een paar minuten. Vervolgens kunt u deze direct online publiceren en bekijken. Zo kunt u uw interactieve beslisboom direct delen met anderen.

BERKELEY PUBLISHER FUNCTIES:

 • Automatisering documenten: Genereer maatwerkdocumenten met de Document Designer. Alle variabelen uit de beslisboom kunnen in het document gebruikt worden. Bepaalde tekstblokken kunnen aan- en uitgezet worden op basis van voorwaarden in de beslisbomen.
 • Naadloze integratie: Genereer maatwerkdocumenten met de Document Designer. Alle variabelen uit de beslisboom kunnen in het document gebruikt worden. Bepaalde tekstblokken kunnen aan- en uitgezet worden op basis van voorwaarden in de beslisboom.
 • Splitsing kennis & look-and-feel: Het modelleren en aanpassen van de presentatielaag zijn volledig gescheiden. Op deze manier wordt u niet afgeleid door onnodige functies en werkt u efficiënter.
 • Library: De Library vermindert de onderhoudsinspanning aanzienlijk. Delen van modellen die u vaak gebruikt, zoals componenten van contracten of rekenmachinemodules, kunnen centraal worden beheerd.
 • Aan/uitzetten functies: In de presentatielaag kunt u zelf kiezen of u bepaalde functionaliteiten aan- of uitzet. Denk hierbij aan een feedback-widget, de mogelijkheid tot het invoegen van bijlage(n) of het opslaan en opnieuw inlezen van doorlopen beslisbomen.
 • Regelbeheer: Door middel van het gebruik van regels kunt u bepaalde voorwaarde in uw modellen verwerken. U kunt bijvoorbeeld periodes definiëren. De gemaakte regels zijn ook elders in het model te hergebruiken.
 • Versiebeheer: Op verschillende manieren houdt de Publisher wijzigingen in uw modellen bij: 1. Met versiebeheer is het mogelijk om zicht te houden op de wijzigingen in uw model. 2. Met de revert-functie kunt u altijd terug naar eerdere versies van het model.
 • Bronbeheer: Bronbeheer stelt u in staat extra informatie zoals links, verklaringen en video’s toe te voegen aan uw model. U kunt zelf aangeven aan wie deze informatie wordt getoond.
 • Web gebaseerde administratie: De Berkeley Webadmin is een controlepaneel om gebruikers, modellen, rechten en webserverinstellingen te beheren. Dit gebeurt via een eenvoudige web interface.
 • Platform onafhankelijk: Gemaakte applicaties kunnen op verschillende platforms bekeken en afgespeeld worden, e.g. mobiel en desktop. Ook kunt u de look-and-feel op elk platform compleet aanpassen naar uw wens.

Bent u benieuwd welke voordelen de Berkeley Publisher uw organisatie te bieden heeft?