Omgevingswet

Toepasbare Regels ontzorgd
Je bent hier:

De Berkeley Modeler

Berkeley Bridge ontzorgt overheidsorganisaties met het opstellen en beheren van Toepasbare Regels. Dat doen wij met een team van ervaren juristen, informatiespecialisten en IT’ers. Wij stellen hiervoor onze SaaS software ter beschikking – de Berkeley Modeler – waarmee Juridische Regels op een laagdrempelige manier omgezet kunnen worden naar Toepasbare Regels in de vorm van een vragenboom.

Om te beoordelen of een vragenboom goed in elkaar zit, is het mogelijk om een preview te bekijken zoals de vragenboom er uit zou zien binnen het DSO. Het is eenvoudig om wijzigingen door te voeren in de vragenboom, net zo lang tot de vragenboom volgens alle betrokkenen op een goede wijze weergegeven wordt. Daarnaast zorgt de Berkeley Modeler er voor dat het bestand geëxporteerd kan worden als STTR bestand en daarmee aansluit bij eisen van de DSO. Tot slot is het mogelijk om vragenbomen (Toepasbare Regels) uit het DSO te importeren en te hergebruiken voor uw eigen situatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

De kracht van Berkeley Bridge ligt niet enkel in onze expertise met betrekking tot beslisboomsoftware. Ook inhoudelijk zijn ons team en onze partners in staat om u aanvullende ondersteuningsmogelijkheden te bieden.

Berkeley Bridge kent verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Wij kunnen u:

  • compleet ontzorgen in het gehele proces van analyse en opstellen van Toepasbare Regels;
  • ondersteunen bij het zelf maken en beheren van de Toepasbare Regels, zodat u geheel in controle bent;
  • ondersteunen middels een variant die ligt tussen het volledig uitbesteden en eigen beheer in.

Meer informatie, een demonstratie of snel zelf aan de slag met een proeflicentie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om u te overtuigen van het gemak en de efficiëntie van onze oplossing.

Voordelen van de Berkeley Modeler

Webinar

ONLINE SOFTWARE (SaaS)

Online software, geen installatie of updates nodig (een offline versie is beschikbaar indien daar de voorkeur naar uitgaat).

Beslistools_beslisbomen

GRAFISCHE VRAAGBOOM

De vraagboom wordt getoond in een grafische weergave. Hierdoor is hij overzichtelijk en eenvoudig aan te passen.

Financieel _ Klantacceptatie

INTEGRATIE PLANSOFTWARE

De Berkeley Modeler is integreerbaar met alle plansoftware. Bovendien heeft Tercera de Berkeley Modeler volledig onderdeel gemaakt van haar plansoftware Tercera-Go zodat er een naadloze samenwerking ontstaat tussen Juridische Regels en Toepasbare Regels.

Documentautomatisering_efficient

AAN DE SLAG

Onze producten zijn klaar voor de nieuwe Omgevingswet. U kunt meteen aan de slag. Wij ondersteunen u graag.

Documentautomatisering_hergebruiken

KENNIS HERGEBRUIKEN

De Bruidsschat, Topactiviteiten van de VNG of van andere overheden, kunnen eenvoudig worden ingelezen en aangepast aan de eigen situatie. Eenvoudig, efficiënt en kostenbewust.

Documentautomatisering_makkelijk onderhouden

CONNECTIE HOGESCHOLEN

Berkeley Bridge heeft een connectie met de meeste opleidingen HBO Rechten in Nederland. Studenten leren tijdens hun opleiding werken met de Berkeley Modeler. Wij vinden het belangrijk om young professionals goed op te leiden en kansen te geven om werkervaring op te doen of af te studeren.