BERKELEY PUBLISHER

Wat is de Berkeley Publisher?
Je bent hier:

Het doel van Berkeley Bridge is om domeinexperts hun specialistische kennis beschikbaar te kunnen stellen zonder de hulp van computerdeskundigen en programmeurs. Hiervoor hebben wij de Berkeley Publisher ontwikkeld. Dit platform stelt inhoudsdeskundigen in staat om zonder enige programmeerkennis vooraf, zelfstandig slimme applicaties te ontwikkelen.

De brug tussen kennis en techniek

De Berkeley Publisher bestaat uit twee afzonderlijke onderdelen: de Berkeley Studio en de Berkeley Webserver. In de Berkeley Studio modelleert u uw kennissystemen; middels de Berkeley Webserver maakt u uw kennissystemen vervolgens via een online platform beschikbaar voor uw doelgroep. Dankzij deze duidelijk scheiding wordt u tijdens het modelleren niet afgeleid door onnodige functies en kunt u zich primair focussen op het zo efficiënt mogelijk delen van uw kennis.

Berkeley Studio

De Berkeley Studio is de tool welke domeinexperts in staat stelt om op een gebruiksvriendelijke manier hun kennis toegankelijk te maken voor een groter publiek. Het basis concept is gebaseerd op het tekenen van gerichte beslisbomen. Dit is een wijze van werken waarvan is bewezen dat dit het beste aansluit bij de denkwijze van inhoudsdeskundigen.

  • Geen programmeerkennis nodig Interactieve beslisbomen maken was nog nooit zo eenvoudig als met de Berkeley Studio. De combinatie van visueel modelleren en de simpele wijze van beheer, helpt domeinexperts bij het eenvoudig structuren en beschikbaar maken van hun kennis.
  • Uitgebreide mogelijkheden De Berkeley Studio is bijzonder simpel in gebruik, maar tegelijkertijd krachtig genoeg voor de meest kennisintensieve applicaties. Alle benodigde elementen en informatie welke nodig zijn voor het komen tot de juiste uitkomsten kunt u aan uw beslisbomen toevoegen en in de Berkeley Studio beheren.
  • Real-time preview Tijdens het modelleren wordt er een real-time preview van wat de eindgebruiker ziet, getoond. Alvorens uw kennis daadwerkelijk toegankelijk te maken voor uw doelgroep kunt u dus uitgebreid testen en er vooraf zeker van zijn dat de kennis daadwerkelijk praktisch toepasbaar is.

Berkeley Webserver

De Berkeley Webserver is het platform waarop beslisbomen die in de Berkeley Studio zijn gemaakt, kunnen worden gepubliceerd en beschikbaar worden gesteld aan uw doelgroep. De wijze waarop de beslisbomen worden gepresenteerd kan volledig aangepast worden naar uw eigen huisstijl en desgewenst worden geïntegreerd in bestaande applicaties.

  • Platform onafhankelijk Gemaakte beslisbomen kunnen op verschillende platforms bekeken en gebruikt worden. Zowel via desktop als mobiel, standalone en volledig geïntegreerd.
  • Aanvullende functionaliteiten De Berkeley Webserver biedt desgewenst aanvullende functionaliteiten zoals een feedback-widget, de mogelijkheid tot het invoegen van bijlage(n) of het opslaan van voltooide beslisbomen.
  • Web gebaseerde administratie De Berkeley Webserver biedt een controlepaneel om gebruikers, modellen, rechten en webserverinstellingen gecentraliseerd te beheren. Dit gebeurt via een eenvoudige web interface.

Maak uw eigen slimme applicaties met onze Berkeley Publisher software

Bent u benieuwd welke voordelen de Berkeley Publisher uw organisatie te bieden heeft?